Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*
Titel:
Naam: *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Stratenmakers Vergelijken?

Snel en eenvoudig offertes bij
meerdere stratenmakers aanvragen

Meer over stratenmakers

 

Gaat u binnenkort uw tuin renoveren of in zijn geheel opnieuw laten aanleggen? Dan zal de bestrating een belangrijk onderdeel van uw tuin gaan vormen. Juist de bestrating zorgt voor de sfeer in uw tuin.

Onder bestrating verstaan wij niet alleen (sier)betegeling, maar ook het aanleggen van grindpaden, vlonders of een combinatie van deze soorten.

Ontwerp
Het aanleggen van een tuin of bestrating begint met een ontwerp. Bij een simpele straat aanleggen is het voor u als opdrachtgever vaak al mogelijk een ontwerp te maken. Wenst u echter een meer specifieke indeling van uw tuin, dan is het verstandig de stratenmaker mee te laten denken in het ontwerp. Zo bent u er zeker van dat de bestrating wordt zoals u het wenst.

Betegeling
Naast het ontwerp moet er ook een materiaal worden gekozen. U kunt zelf voor het materiaal zorgen, of het de stratenmaker laten bezorgen. In principe kan de stratenmaker iedere gewenste steen- en/of houtsoort voor u verzorgen.
Verstandig is wel, wanneer u de keuze maakt om de stratenmaker de materialen te laten verzorgen, om in samenspraak met deze stratenmaker het materiaal te bepalen. Iedere stratenmaker beschikt over een catalogus waaruit materialen besteld worden. Zo bent u er zeker van dat de stratenmaker ook daadwerkelijk de betegeling bezorgt en aanlegt die u heeft gekozen.

Sierbestrating
Voor tuinen wordt er vaak gekozen voor een sierbestrating. Er wordt dan gebruik gemaakt van specialere steensoorten als de gewone “bakstenen” of er worden specifieke patronen gelegd. De stratenmaker kan in principe iedere gewenste sierbestrating toepassen zolang het voldoet aan het ontwerp.

Werkzaamheden van de stratenmaker:

  • Aanleggen van fundering
  • Oppervlakte egaliseren
  • Levering en leggen (sier)bestrating
  • Advies

Zakelijk
Waarbij particulieren een stratenmaker voornamelijk inschakelen om een tuin te laten bestraten is het voor bedrijven veelal een combinatie van beiden. Als bedrijf kunt u namelijk stratenmakers inschakelen voor bestrating van de bedrijfstuin, maar uiteraard ook voor het aanleggen van parkeervakken, opritten, fietsenstandaards, et cetera.